Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Caravan en Camper - Van den Belt
Average rating:  
 16 reviews
by Lichtenberg on Caravan en Camper - Van den Belt
Service

Onze nieuwe camper hier gekocht. Er waren een paar kleine garantie punten. Hij stond altijd vriendelijk voor ons klaar. Zelfs na 2jaar heeft hij alles kostenloos gerepareerd/vervangen.
Ik zou hier gelijk weer een Camper aanschaffen en kan dat ook iedereen dat aan raden. Hier weten ze nog echt wat SERVICE is.

by Hank van der Veen on Caravan en Camper - Van den Belt
Burstner Camper

Vorig jaar mei een mooie occasion gekocht bij Van den Belt. Na een week of drie kwam er een probleem: de accu was permanent leeg. Even gebeld met Van den Belt: helaas was hij in Griekenland en kon mij van daaruit niet helpen. De dag nadat hij terug was, heeft hij direct contact opgenomen en uiteindelijk bleek de oplossing een nieuwe accu te zijn!
Prima en kosteloos opgelost! Geen centje pijn meer gehad en na een half jaar op stalling te hebben gestaan, starten en lopen.

Een prettig bedrijf en een prima service

by W.E Stahlie on Caravan en Camper - Van den Belt
Aankoop camper

In Januari hebben wij een camper gekocht, een Dethleffs van bouwjaar 2005. De ontvangst bij de firma Van den Belt was erg prettig en de uitleg en voorlichting waren uitstekend. De aflevering was voor ons eveneens erg prettig. Uiteraard wilden wij zo snel mogelijk met de camper op pad, helaas net voor wij wilden vertrekken deed de koelkast het niet meer, gebeld met Van den Belt en de camper gebracht en het probleem werd snel opgelost, namelijk er werd een nieuwe koelkast ingebouwd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze oplossing.
Wij zijn inmiddels met de camper op pad geweest en zijn dan ook zeer tevreden met de camper. De firma Van den Belt is dan ook een aanrader en heeft er een tevreden klant bij.

by Maarten Dommerholt on Caravan en Camper - Van den Belt
Tevreden!

Onlangs hebben wij een caravan gekocht bij Van den Belt. Op de vraag of wij deze caravan ook nog deze zomer mee konden krijgen, antwoordde de eigenaar dat hij deze Home-Car caravan zo mee wilde geven. Eem goed onderhouden caravan die wat hem betrof zo mee kon naar Frankrijk. En dat moest ook wel, aangezien hij de dag erna zelf met vakantie ging. De eigenaar bracht ons diezelfde dag nog onze nieuwe caravan. Hij heeft geen woord gelogen. De caravan beviel super en was ook in een goede staat. De enkele kleine punten van aandacht die wij hadden gezien werden na onze vakantie verholpen. En ook tijdens de vakantie konden wij een beroep doen over de expertise van de eigenaar. Hulp op afstand.
Kortom, tevreden klanten.

by Tina Reinders on Caravan en Camper - Van den Belt
Lily de Campert

Twee en een halve week woon ik nu in in `Lily de Campert´ die ik bij Van den Belt kocht. Lily is een Autostar Amical uit 2003. Oud, zou je zeggen, maar ze had maar 71.000 km gereden. Inmiddels ruim 72.000 🙂 Sinds Lily en ik samen rondtrekken heeft ze vrijwel heel Nederland gezien. Een proefrondje, om te kijken of alles het goed deed en om te wennen aan het rijden met een camper. Nou, Van den Belt heeft me niet terug gezien, want ja, alles doet het! Alles werkt, alles is fijn. Okee, één plankje moest opnieuw vastgezet worden en op een gegeven moment deed de monitor van de achteruitrijcamera het niet, maar dat bleek een los contactje te zijn. Dat kon ik ZELF!!! Nou ja, bijna zelf. Inmiddels staan Lily en ik aan de Franse Cote Opale en er staan ons nog vele duizenden kilometers te wachten, want het plan is immers om zo'n drie jaar in de camper te wonen en te werken. De nieuwe webshop en website is bijna klaar, en dan kan iedereen ons volgen via www.tinareinders.nl Maandje geduld nog!

by Familie de Boer on Caravan en Camper - Van den Belt
Huur Sundriver A 690

Wij zijn vier weken in Scandinavië op reis geweest met de Sundriver A 690, eerst twee weekjes met z'n tweetjes, daarna twee weken met onze drie, lange, bijna volwassen kinderen. Deze camper bood heerlijk veel ruimte, het stapelbed achterin is extra lang. Ook het rijden in Noorwegen ging super, haarspeldbochtjes waren geen probleem! Dit in combinatie met de zeer prettige service van Van den Belt heeft ons een onvergetelijke vakantie opgeleverd!

by A. Janssen on Caravan en Camper - Van den Belt
huur camper Sun Driver T 730

In juni 2016 voor het eerst een camper gehuurd bij Gerald van den Belt..
Dit is ons prima bevallen.
We zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De camper was splinternieuw maar men deed hier niet moeilijk over! Van Harte aan te bevelen!!!

by Ruiter on Caravan en Camper - Van den Belt
Caravan

In september 2015 een occasion caravan gekocht bij de heren v.d. Belt. Wij zijn hier zeer goed geholpen met goede adviezen en dito service. In mei 2016 hadden wij een klein probleem geconstateerd, maar ook dit werd meteen gerepareerd door v.d. Belt en viel onder de service van het bedrijf. Conclusie: zeer tevreden over service en betrouwbaarheid.

by bregman on Caravan en Camper - Van den Belt
camper

Wij mochten voor een weekend de Sun Driver A 690 7 pers uitproberen. Nog nooit met een camper op vakantie geweest. Waren heel benieuwd. Het was fantastisch. Mooie luxe camper. Hij rijdt goed. Bedden slapen heerlijk. Wat een vrijheid!

We werden prettig geholpen door de eigenaar Gerald. Hij wil graag zijn klanten een mooie onvergetelijke vakantie geven. Dat kan zeker in deze Sun Driver. Nogmaals bedankt!! Ook namens de kids.

by zieleman on Caravan en Camper - Van den Belt
caravan

Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf.
We zijn prettig en vriendelijk geholpen.
Mooie tweedehands caravan gekocht.
Aanrader!!!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»