Covid-19 Kamperen in de 1,5 meter samenleving 

Op veilige afstand genieten met een luxe zelf voordienende  camper!

2020 belooft een ander jaar te worden dan wat we gewend zijn. Met de camper door Europa, zit er vanaf 15 juni weer in. Toch is het fijn om er even tussenuit te zijn en kamperen met een camper is dan een uitkomst! U bent verzekerd van een mooie accommodatie met privé sanitair. Nederlandse campings zijn over het algemeen ruim opgezet, dus u kunt van de zomer heerlijk kamperen in de 1,5 meter samenleving.

Flexibiliteit

Met een camper bent u zo flexibel! Geen andere manier van vakantie vieren, biedt u zoveel variatie. Wilt u halverwege de vakantie toch naar een andere streek? Geen probleem. Met een camper bent u binnen 5 minuten weer onderweg. Dat is kamperen.

Een camper hoeft u natuurlijk niet (meteen) te kopen. Vrijheid, natuur en onafhankelijkheid kunt u ook huren! Een camper huren is de ideale manier om kennis te maken met de leukste manier van vakantie vieren. Al vakantiekriebels? Wij hebben 2 tot 7 persoons-campers.

Bekijk onze campers

Met een camper bent u voorzien van alle faciliteiten om aan de restricties van de anderhalve meter maatschappij te voldoen.

Stelt u voor: na een heerlijke wandeling in de natuur, drinkt u nog een kopje koffie onder de luifel van de camper. Blijven we nog een dag langer of zullen we morgen verder gaan? Beslissen kan elke minuut van de dag, u heeft uw complete huis bij zich!

Door het kiezen voor een huurcamper kunt u de ideale vakantie beleven. Huur een camper bij Van den Belt caravan en camper in Rijssen, pak uw spullen en ga op avontuur!