Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van den Belt
Average rating:  
 25 reviews
 by Theo
Camper

In 2020 een nieuwe Sun Driver camper gekocht bij Van den Belt. Keurig afgeleverd en hij bevalt zeer goed. Net een lange vakantie achter de rug en nog steeds zeer tevreden. Bedrijf is zeer klantgericht, over een paar persoonlijke wensen aan de camper werd meegedacht en werden vlot uitgevoerd. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

 by Hofstede
3 weken camper huur


Aanrader!! Dank voor de service, goed advies en handige reistips met jonge kinderen.
Ook voor het meedenken in oplossingen na het uitbreken van het virus, en het uitstellen van de reis!

 by Familie Damen
Camper gekocht


ZEER TEVREDEN. Heerlijk relaxed een camper kunnen kopen. Vriendelijk ontvangst. En een super service. Goede uitleg hoe alles werkt, aangezien dit onze eerste camper was. Kortom mochten wij een andere camper kopen wordt het weer bij Van Den Belt.

 by van Bekkum


ZEER TEVREDEN !!!!, Camper gehuurd en heerlijk 2 weken er mee weggeweest.
Alles is naar wens verlopen en geregeld door van den Belt ,TOP!!!!!!

 by Fam Kalle
Bustner Marano


In januari haalden we onze camper op. We zijn er intussen drie keer mee weg geweest en zo'n 4000 km afgelegd. Alles werkt TOP en we zijn zeer tevreden. Een klein probleem m.b.t. het koudemiddel van de airco werd door van den Belt keurig en snel opgelost.
Wij radend dit bedrijf zeker aan voor de aankoop van een betrouwbare camper.
Fam. Kalle

 by Harrie en Joke
caravan


Wij hebben een mooie caravan gekocht bij Van den Belt, een mooi bedrijf, levert goede kwaliteit en de service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.
We zijn erg tevreden!

 by Marjan
Aankoop caravan


Wij hebben een hele mooie caravan gekocht bij van den Belt. Prima kwaliteit en goede services.
Heel tevreden!

 by Fam. Kalle
Burstner occasion


Gisteren hebben we onze Burstner Marano opgehaald. Alles was tip top geregeld. De camper zag er super netjes uit en vader en zoon van den Belt zijn niet alleen klantvriendelijk maar ook uiterst betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan die een betrouwbare nieuwe of occasion camper wil kopen. Gisteren direct al een kleine 200 km gereden en dat ging heel goed. Dat belooft wat voor onze vakanties.

 by ad van gurp
service


Na onze vorige camper hier gekocht te hebben, de opvolger (Sun Driver T730) ook weer hier gekocht. Niets dan lof over de camper, de uitleg en toelichting was als vanouds: uitstekend.Een aantal kleine zaken werden nog bijgesteld na onze vakantie, dat gebeurde zonder kosten. Een reparatie t.g.v. een deuk is fantastisch hersteld tegen zeer redelijke kosten.En tijdens onze vakanties, zelfs op zijn vakantie, konden we ook op afstand altijd een beroep doen op zijn kennis en kunde. Kortom, wij bevelen dit bedrijf van harte aan om de prettige omgang en geweldige service.

 by Lichtenberg
Service


Onze nieuwe Sun Driver camper hier gekocht. Er waren een paar kleine garantie punten. Hij stond altijd vriendelijk voor ons klaar. Zelfs na 2jaar heeft hij alles kostenloos gerepareerd/vervangen.
Ik zou hier gelijk weer een Camper aanschaffen en kan dat ook iedereen dat aan raden. Hier weten ze nog echt wat SERVICE is.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»