Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van den Belt
Average rating:  
 28 reviews
 by Henk en Irene van Oostrum
3 weken camper gehuurd

Mooie(huur)campers en prima service !
Zeer vriendelijke ontvangst en je kunt er uitgebreid rondkijken en vragen stellen ... niets is teveel ...Topzaak !
Fijne reis gehad met een GiottiLine Siena 385!

 by M. Scholte
GiottiLine Therry T32

In feb. 2022 hebben we een mooie nieuwe camper GiottiLine, Therry T32 gekocht. We werden vriendelijk ontvangen. Van den Belt heeft een uitstekende persoonlijke aandacht gehad voor ons en voelt heel goed aan wat de klant wil. Hij heeft ons prima adviezen gegeven en is technisch heel goed op de hoogte van alle zaken. Kortom, een TOP bedrijf die zijn afspraken nakomt en die klantcontact hoog in het vaandel heeft.

 by Donald Louter
Onderhoud

Wij hebben een aantal dingen aan onze camper laten verrichten, Bearlock laten plaatsen, nieuw zonnepaneel en nieuwe huishoudaccu's. We zijn prima voorgelicht over wat de beste opties waren en ook de prijsopgave was correct. Wij zijn uitermate tevreden over de omgang met klanten en de service die ze verlenen. Wij raden van den Belt zeer zeker aan voor onderhoud en service aan je camper. Zeer vriendelijke mensen die ook een lekker ontspannen gesprek aan gaan en zeker niet opdringerig om iets te willen verkopen. Wij komen hier zeker vaker met onze camper.

 by Theo
Camper

In 2020 een nieuwe Sun Driver camper gekocht bij Van den Belt. Keurig afgeleverd en hij bevalt zeer goed. Net een lange vakantie achter de rug en nog steeds zeer tevreden. Bedrijf is zeer klantgericht, over een paar persoonlijke wensen aan de camper werd meegedacht en werden vlot uitgevoerd. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

 by Hofstede
3 weken camper huur


Aanrader!! Dank voor de service, goed advies en handige reistips met jonge kinderen.
Ook voor het meedenken in oplossingen na het uitbreken van het virus, en het uitstellen van de reis!

 by Familie Damen
Camper gekocht


ZEER TEVREDEN. Heerlijk relaxed een camper kunnen kopen. Vriendelijk ontvangst. En een super service. Goede uitleg hoe alles werkt, aangezien dit onze eerste camper was. Kortom mochten wij een andere camper kopen wordt het weer bij Van Den Belt.

 by van Bekkum


ZEER TEVREDEN !!!!, Camper gehuurd en heerlijk 2 weken er mee weggeweest.
Alles is naar wens verlopen en geregeld door van den Belt ,TOP!!!!!!

 by Fam Kalle
Bustner Marano


In januari haalden we onze camper op. We zijn er intussen drie keer mee weg geweest en zo'n 4000 km afgelegd. Alles werkt TOP en we zijn zeer tevreden. Een klein probleem m.b.t. het koudemiddel van de airco werd door van den Belt keurig en snel opgelost.
Wij radend dit bedrijf zeker aan voor de aankoop van een betrouwbare camper.
Fam. Kalle

 by Harrie en Joke
caravan


Wij hebben een mooie caravan gekocht bij Van den Belt, een mooi bedrijf, levert goede kwaliteit en de service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.
We zijn erg tevreden!

 by Marjan
Aankoop caravan


Wij hebben een hele mooie caravan gekocht bij van den Belt. Prima kwaliteit en goede services.
Heel tevreden!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»